Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogo smo jaki...

Finale Lige prvaka: Heynckes uvjeren u pobjedu!

Trener Bayerna Jupp Heynckes tvrdi da je oduvijek znao kako je njegova momčad kadra osvojiti Ligu prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Traju posljednje pripreme za veliki subotnji finale Lige prvaka. Na travnjaku mitskog Wembley stadiona u Londonu o novom prvaku će odlučivati Bayern i Borussia Dortmund.

>> Najnovije vijesti - finale Lige prvaka: Borussia - Bayern

Bayernu je to drugi uzastopni finale, kao i treći u posljednje četiri godine. No, prethodna dva finala Bavarci su izgubili - prvo od Intera, pa prošle godine od Chelseaja, makar su tu utakmicu odigrali na svojoj Allianz Areni.

„Prošle subote sam vodio Bayern posljednji put u prvenstvu. Nadam da ću ove subote europsko natjecanje s klubom zaključiti na pobjednički način. Vjerujem u naslov“, rekao je trener Bayerna Jupp Heynckes i dodao:

„Uvijek sam znao za što je ova momčad sposobna. Uvijek sam govorio da smo sposobni osvojiti Ligu prvaka. I dalje tako mislim i iza toga stojim. Tako sam govorio i prije Juventusa i prije Barcelone, kada definitivno nismo bili u poziciji favorita. Mi smo jaka momčad i ako budemo pravi, onda ćemo u subotu pobijediti, iako izuzetno cijenim nogometno znanje našeg sutrašnjeg suparnika“, završio je Heynckes. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Tko će u subotu navečer postati novi europski prvak?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider