Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ja sam glavni ovdje!'

Heynckes je ljut jer u Bayernu svi samo pričaju o – Guardioli!

Gužva oko Pepa Guardiole i njegova imenovanja za trenera Bayerna od predstojećeg ljeta ozbiljno je iživcirala aktualnog stratega bavarskog kluba Juppa Heynckesa, piše Bild…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Heynckes smatra da cirkus oko Guardiole kojeg su već danima puni svi njemački mediji loše utječe na njegove nogometaše koji su u subotu pobijedili ''fenjeraša'' Greuther Fürth, ali nisu pokazali posebno dobru igru.

''Bio bih sretniji da su klupski čelnici objavili dolazak Guardiole tijekom zimske stanke ili prije Božića, a ne prije početka drugog dijela sezone'', izjavio je Heynckes kojeg je zasmetalo i što je klub u njegovo ime objavio da odlazi u mirovinu premda on takvu odluku još nije donio.

Heynckes je ipak nakon utakmice protiv Fürtha opovrgnuo da mu je objava dolaska bivšeg trenera Barcelone narušila autoritet u svlačionici.

''Svi koji me poznaju, znaju da sam ja šef ovdje. Ja sam glavni i bio sam to svugdje, gdje god sam radio'', istaknuo je Heynckes.

Da je trener ljut, priznao je i počasni predsjednik i legenda kluba Franz Beckenbauer.

''Kad netko dovede trenera takvog kalibra kakav je Pep Guardiola, nije iznenađujuće što je to velika tema. To mora znati i Jupp. No, trenutno nije previše sretan time'', kazao je Beckenbauer.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider