Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nadmašili čak i City

Heroj Napulja odlazi od Radoševića: PSG poslao nemoralnu ponudu!

Od dostupnih nogometaša trenutačno na tržištu nema dvojbe da su najpoželjnija dva Južnoamerikanca - Urugvajac Edinson Cavani i Kolumbijac Radamel Falcao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoli je za Cavanija više puta odbijao ponude i još ga uvijek drži na jugu Italije, makar je vrlo upitno koliko će još moći izdržati pritisak financijski jačih klubova od sebe koji sve više stežu obruč. I ovog siječnja su po navodima engleskog i talijanskog tiska čelnici Manchester Cityja i PSG-a razgovarali i imali Napulj na otvorenoj liniji, ali talijanska momčad je opet rekla - ne.

Kako sada stvari stoje izgleda da je PSG spremniji na odricanja, pa je navodno ponudio Napoliju 63 milijuna eura. Manchester City s ponudom nije zasad otišao tako daleko, ali je moguće da će pratiti PSG ili ponuditi i veću odštetu jer se klub s Etihada osjeća oslabljen nakon što je otišao Mario Balotelli u Milan.

Najavljuju mediji širom Europe nastavak mrtve utrke PSG-a i Cityja za ovog napadača koji je već godinama ponajbolji strijelac talijanske Serie A, a i trenutačno je prvi strijelac te lige sa 18 pogodaka.

I za nastavak aktualne sezone se najavljuju pregovori, a sve bi trebalo kulminirati tijekom ljeta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider