Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može li on to?

Chelseajev as upozorio Messija i Ronalda: 'Prihvaćam izazov!'

Eden Hazard, nogometaš Chelseaja i belgijske reprezentacije, iznistira kako bi se u bliskoj budućnosti možda mogao ubaciti u utrku za najboljeg nogometaša svijeta sa Cristianom Ronaldom i Lionelom Messijem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvojica velikih rivala iz Real Madrida i Barcelone osvojili su prvo i drugo mjesto u poretku za Zlatnu loptu, koja se dodjeljuje najboljem nogometašu svijeta u službenom izboru FIFA-e i France Footballa.

"Naravno da želim biti najbolji na svijetu. Ranije je nogomet bio samo igra za mene, želio sam se zabavljati i nije me toliko zanimalo što drugi misle o meni. Valjda sam postao svjesniji svojih kvaliteta i mogućnosti otkad sam stigao u Chelsea. Prije toga sam znao da sam dobar igrač, ali nisam razmišljao da sam jedan od boljih igrača na svijetu", izjavio je Hazard za Het Laatste Nieuws.

"Danas mi je jasno da mogu konkurirati Messiju i Ronaldu, kada se govori o najboljima na svijetu, ako se još više potrudim. Opet, ne znam hoću li ikada moći dosegnuti njihovu razinu. Bit će teško, jer njih dvojica imaju nevjerojatne statistike. Ali, prihvaćam izazov", rekao je Hazard.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider