Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskrcali milijune pa...

Guardiola sprema čistku: Mladi superstar prvi na transfer listi?

Ponajveći talent njemačkog nogometa Mario Götze lani je iz Borussije Dortmund prešao u redove velikog rivala Bayerna, uz odštetu od 37 milijuna eura. No, prva sezona na Allianz Areni mu nije donijela ono što je htio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priznao je to u izjavi za Bild 21-godišnji veznjak koji kod Pepa Guardiole najčešće ulazi s klupe, pogotovo u najvažnijim utakmicama. Statistika mu nije loša, u službenim je utakmicama postigao 13 pogodaka i 12 puta asistirao, ali minutažom nije zadovoljan.

Guardiola neće odustati od tiki-take: 'Još sam uvjereniji u svoje ideje'

"Naravno da nisam sretan. Ali, nastavit ću se boriti i nadam se da ću uskoro zadobiti trenerovo povjerenje kako bih igrao od prve minute", istaknuo je Mario Götze.

Bild, međutim, dodaje da je odnos između Guardiole i Götzea prilično hladan, te da razlike između njih dvojice neće biti lako premostiti, tim više što španjolski stručnjak na ljeto planira promjene u svlačionici.

Može li to dovesti do ranog rastanka ili će Götze nastaviti tražiti sreću u Münchenu, trebali bi pokazati sljedeći mjeseci. U svakom slučaju, prilično je jasno da Bayernu neće nedostajati ponuda ako odluči prodati mladog nogometaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider