Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ja nisam Bog'

Guardiola pozvao nezadovoljnu zvijezdu da ostane u Bayernu

U utorak su se pojavile informacije kako je Toni Kroos na izlaznim vratima Bayerna te kako će karijeru nastaviti u Manchester Unitedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Tonija Kroosa, Volker Struth, ponovio je tamošnjim medijima da će njegov klijent igrati u Bayernu barem do isteka svog ugovora.

''Ne postoji službena ponuda od Uniteda, kao ni bilo kojeg drugog kluba. Uostalom, Toni Kroos će igrati u Bayernu barem do ljeta 2015. godine'', rekao je Struth.

Prema pisanju britanskog Guardiana, United je spreman ponuditi i do 40 milijuna eura Bayernu za njegove usluge, dok bi Kroosa učinili drugim najplaćenijim igračem kluba s 260 tisuća funti (314 tisuća eura) tjedno. Podsjetimo, Wayne Rooney je najplaćeniji "crveni vrag" s 300 tisuća funti (363 tisuća eura) tjedne plaće.

Ukoliko do zimskog prijelaznog roka u narednoj sezoni Kroos ne potpiše novi ugovor s Bayernom, idućeg će ljeta moći napustiti isti bez centa odštete.

Reagirao je na to i trener Bavaraca Pep Guardiola koji se nada kako će Toni Kroos i sljedeće godine igrati na Allianz Areni.

''Želim da ostane. Rummenigge i Sammer to također žele. On je fenomenalan igrač i sam će donijeti odluku, ali što se nas tiče želimo njegov ostanak'', rekao je Pep pa nastavio:

''Tako je uvijek s velikim klubovima i to se može usporediti sa situacijom kada sam bio u Barceloni, a tako je isto u Milanu, Real Madridu i mnogim drugim velikim klubovima.''

Objasnio je nakon toga Guardiola svoju ulogu u klubu.

''Na prvoj konferenciji za medije ovdje na Allianz Areni sam shvatio da je pobjeda jedina opcija, ali uz sve to ja sam ovdje da pomognem nogometašima. Mi ne možemo svaki put pobijediti. Oprostite. Ja nisam Bog.''

''Nakon izgubljenih bodova protiv Dortmunda sam shvatio koliko je liga važna i koliko su utakmice važne. Shvatio sam da je to bio veoma bolan poraz za navijače. Bilo kako bilo moramo se vratiti na pobjednički pravac. Moji igrači i ja znamo da se nećemo plasirati u finale Lige prvaka ako budemo igrali na ovakav način'', zaključio je trener Bayerna.(VLM/TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider