Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neugodna situacija

Guardiola odbio pružiti ruku Ronaldu i potpuno ga ignorirao!

Na gala večeri u Zuerichu najčudniji trenutak bio je upravo ovaj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni Ronaldovi kiseli izrazi lica kod objave Messijeve pobjede ni Casillasova ruka na stražnjici 'pravog' Ronalda ni Mourinho koji je uhvaćen u laži, nisu toliko izazvali čuđenje nogometnih zaljubljenika koliko ova snimka  s dodjele Zlatne lopte u Zuerichu.

>> Maske su pale: Messi pati od slične 'bolesti' kao i Ronaldo!?

>> Mourinho uhvaćen u laži: Evo što je radio dok je Messi slavio!

>> Casillas legendu Ronalda primio za stražnjicu

Pep Guardiola potpuno je ignorirao Cristiana Ronalda kad ga je ovaj u prolazu pozdravio. Portugalac je pozdravio Katalonca i stavio mu ruku na rame, a bivši trener Barce samo ga je pogledao i - okrenuo se vrteći glavom.

Guardiola je uvijek slovio kao maksimalno korektan čovjek, no ovaj potez zbilja mu ne ide u prilog. Zamislite da Mourinho isto učini primjerice Leu Messiju, krenulo bi drvlje i kamenje po treneru Reala.

Radi se o velikim rivalima koji u derbijima upućuju i žestoke riječi prema kolegama na drugoj strani, no čudi Guardiolina reakcija unatoč tome što je Ronaldo na jednom 'el clasicu' čak i odgurnuo Pepa.

Treba reći kako su obojica, i Ronaldo i Guardiola ostali bez Zlatne lopte. Pepu je Vicente Del Bosque 'uzeo' nagradu, a treći konkurent, Jose Mourinho nije se udostojio ni pojaviti na okupljanju kreme svjetskog nogometa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider