Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Superokršaj u srijedu

Guardiola nahvalio Wengera i Arsenal: 'Pila' naopako ili...?

Spektakularni obračun u srijedu će ponuditi Liga prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči gostovanja kod Arsenala na Emiratesu u srijedu u prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka Bayernov trener Pep Guardiola s velikim je poštovanjem govorio o sljedećem suparniku.

Kreće Liga prvaka: Oni se ne boje Barcelone, a oni znaju kako igra City!

"Moje mišljenje o Arseneu je da imam puno poštovanja. Njegove momčadi jako su kvalitetne i moram se diviti kvaliteti svojih suparnika. Igrat ćemo protiv momčadi koja je od početka sezone vodila u Premierligi, a iako su sada drugi ili treći, donedavno su bili na vrhu. To je momčad koja uvijek igra dobro u Ligi prvaka", rekao je Guardiola.

"Posljednjih osam, devet ili deset godina igraju u Ligi prvaka i oni su posebna momčad sa Cazorlom, Özilom, Wilshereom, Oxlade-Chamberlainom, Ramseyjem. Uvijek imaju puno dobrih veznih igrača koji dobro kombiniraju. Moramo igrati dobro na obje strane, u napadu i defenzivi i pokušati razumjeti njihovu igru", dodao je španjolski stručnjak.

Ogled Arsenala i Bayerna repriza je prošlogodišnjeg ogleda ovih klubova u istoj fazi natjecanja. Tada je Bayern prošao zbog gola više u gostima, nakon što su u Londonu slavili 3:1, a u Münchenu izgubili 2:0.

Arsenal je neporažen u posljednjih 13 domaćih ogleda, od čega su u njih 10 upisali pobjede. Bayern je pak slavio u devet posljednjih susreta u svim natjecanjima, a pritom su postigli 28 golova.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider