Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prava poslastica

Guardiola i Bayern presretni što će igrati s Realom: Evo i zašto!

Ždrijeb polufinala Lige prvaka donio je možda i tzv. finale prije finala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su priželjkivali da se u polufinalu Lige prvaka ne sastanu Bayern i Real Madrid. Hrvati jer su htjeli gledati Mandžukića i Modrić u eventualnom finalu, a velik broj nogometnih zaljubljenika zbog atraktivnosti momčadi.

Veliki preokret: Chelsea i Mourinho već dobili udarac uoči Atletica!

Ždrijeb Lige prvaka: Modrić na Mandžu, Mourinho u Madrid!

Par Chelsea – Atletico bit će šahovska partija Mourinha i Simeonea za u obrambenim fotrmacijama, dok bi Real i Bayern trebali ponuditi pravu ljepoticu od utakmice.

Zbog toga su sretni u Bayernu, tvrdi Karl-Heinz Rummenige.

''Real ima sjajnu momčad koja želi igrati. Nitko u ovom dvoboju neće 'ubijati' igru i zato će publika uživati. Naš trener Guardiola je također sretan jer dobro poznaje Real, šanse su 50:50.''

Slično misli i legendarni Lothar Matthaus.

''U Bayernu su željeli Real, jer s Chelseajom i Atleticom bi teško igrali svoju igru.''

Tko će u finale Lige prvaka, Mandžo ili Modrić?

Ukupno glasova:

 

Franck Ribery bit će jedna od najvećih opasnosti po za vrata Ikera Casillasa. Francuz se slaže s Rummeniggeom i također očekuje vrlo teške susrete.

''Jako težak ždrijeb, spojio je dvije napadački najbolje momčadi ove sezone. Očekuju nas dvije fantastične utakmice i nadam se da ćemo uspjeti izboriti finale.''

Kapetan Bayerna Philipp Lahm ovaj polufinalni par vidi kao finale prije finala.

''Bayern i Real Madrid su bez dvojbe dvije ponajbolje momčadi svijeta u ovom trenutku. Ovo polufinale je vrijedno finala, a šanse su 50:50. Tko je došao ovako daleko ima samo jedan cilj, a to je naslov prvaka Europe.''

Real je ove sezone već izbacio dva njemačka kluba. Prvo je razbio Schalke u dvije utakmice u osmini finala, a onda je Borussia umalo nadoknadila 3:0 sa Santiago Bernabeua u uvratu četvrtfinala. No, prošle je godine bila bolja Borussia, a Reala je pretprošle godine izbacio upravo Bayern, kao i 2007. godine.

Prvi susret između Real Madrida i Bayerna igra se 23. travnja na Santiago Bernabeuu, a uzvrat je 29. travnja u Allianz Areni.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider