Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bavarci stigli BVB

Guardiola hvali Bayernove igrače, 'Mandžukić obavio sve što je morao'

Iznimnu kvalitetu i dominaciju nad velikom većinom društva u Bundesligi nogometaši minhenskog Bayerna su pokazali i ove subote u Gelsenkirchenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbi utakmici 6. kola Bayern je pobijedio Schalke s 4:0, sa po dva pogotka u oba poluvremena, a trener Bayerna pohvalio je svoje nogometaše za impresivnu predstavu.

"Bila je to naša najbolja utakmica u Bundesligi do ovog trenutka. Totalno smo dominirali protiv jedne od najboljih njemačkih momčadi. Dobro smo odradili posao, jako dobro. Zadovoljan sam i ponosan učinkom mojih igrača", rekao je Guardiola.

Drugi pogodak na utakmici postigao je naš Mario Mandžukić, a to mu je četvrti zgoditak u ovoj sezoni Bundeslige. Ugledni nogometni portal Goal.com njegovu je predstavu nagradio ocjenom 3.5 (od jedan do pet), uz obrazloženje:

"Potvrdio je da može zabijati u Pepovom sustavu. Kao i uvijek, obavio sve što mora, zabio pogodak i defanzivno stiskao domaćina".

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider