Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije sve u rezultatu

Gospodska gesta Bayerna uoči dolaska Guardiole

Mnogo se uoči dvije polufinalne utakmice Lige prvaka, između nogometaša Bayerna i Barcelone, govorilo o tome hoće li Josep Guardiola pomoći savjetima nekoj od strana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do prošle sezone je Pep Guardiola bio itekako uspješni trener katalonske momčadi, a potom je otišao s te dužnosti i od posla pauzirao sve do prije nekoliko mjeseci. Onda je postignut dogovor s Bayernom, kojeg će službeno preuzeti na kraju aktualne sezone.

''Nećemo s Pepom progovoriti niti jednu riječ o Barcelonu prije naših utakmica'', decidirano je rekao sportski direktor minhenskog kluba Matthias Sammer, nekada itekako uspješni nogometaš.

''Bilo bi to narušavanje svega onoga što je ostalo između njega i Barcelone, a to je velika ljubav.''

Nastavio je Sammer:

''Ionako mnogo toga znamo o Barceloni. Naše je pripremati sebe za što kvalitetnije dvije utakmice protiv Barcelone. Moramo biti na tragu svega onoga dobroga što smo pokazali u četvrtfinalu protiv Juventusa, pa i biti bolji od toga. Poznata je stvar koliko je Barcelona na visokoj razini, koliko ima dobrih igrača i kakav je Messi. Mislim da je sve više-manje poznato. Znaju oni mnogo o nama i mi o njima. Bit će to lijepi polufinale'', zaključio je bavarski sportski direktor.

Prva se utakmica igra idućeg utorka, a domaćin joj je njemački prvak.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider