Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To je Iker

Gospodin: I Casillas se oprostio od Mourinha...na svoj način

Vratar i kapetan Real Madrida Iker Casillas (32) inzistira kako nema „zle krvi“ između njega i sada već bivšeg trenera nogometaša „kraljevskog kluba“ Josea Mourinha, te mu je poželio svako dobro u novom klubu Chelseaju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iker Casillas još je jednom pokazao svu svoju veličinu. O čovjeku koji ga je šikanirao nije rekao ama baš ništa ružno.

''Mourinho se otisnuo na novo putovanje i želim mu sve najbolje. Dok je bio trener Real Madrida donio je odluke koje treba poštivati. Nažalost nismo ostvarili ciljeve koje smo zacrtali, a to su bili Liga prvaka i Kup kralja, ali sada nema smisla govoriti o tome. Želim mu sreću i nadam se da će sve proći dobro. Stajao je uz Real Madrid i osobno mu ništa ne zamjeram'', rekao je Casillas.

>> Pogledajte u detalje kakav je Mourinho bio u Portu, Chelseaju, Interu i Realu

>> Mourinho ni riječi o Realu: Imao sam samo dvije strasti...

Svoje mjesto u udarnoj postavi Reala Casillas je izgubio u siječnju zbog ozljede, te je otad neaktivan. Mourinho se tada opredijelio za Diega Lopeza kojeg je doveo u siječanjskom prijelaznom roku iz Seville, te se za njega odlučivao i u trenucima kada se Casillas oporavio.

Priliku za igru Casillas će vrlo vjerojatno dobiti na skorašnjem Kupu konfederacija, budući ga je španjolski izbornik Vicente del Bosque uvrstio na popis.

''Uvijek sam na raspolaganju za igru. Hvala izborniku Del Bosqueu na povjerenju u mene nakon nekoliko mjeseci bez igre i nadam se da ću biti na razini svojih kolega, iako započinjem s velikim hendikepom.''

''Uvijek kada dođem u ovu momčad osjećam veliku radost. Sada moramo razmišljati o Kupu konfederacija i osvajanju jedinog naslova koji nedostaje ovoj momčadi.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider