Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovor za pet minuta

Mou ni riječi o Realu: Imao sam samo dvije strasti...

Jose Mourinho službeno je potpisao ugovor s Chelseajem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ponudit ću vam kvalitetu, rad, strast i ljubav kako bi 'bluesi' bili uspješni", poručio je Jose Mourinho navijačima Chelseaja u kratkoj poruci, nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor s klubom sa Stamford Bridgea.

"U pitanju je isto obećanje koje sam vam dao i kada sam prvi puta došao u Chelsea 2004. godine. No, ovoga puta mogu reći da sam ja jedan od vas, to je ono što čini malu razliku. U mojoj nogometnoj karijeri imao sam dvije strasti, Inter i Chelsea", započeo je Mourinho.

"Chelsea je za mene vrlo važan. Meni je jako teško bilo igrati protiv Chelseaja. No, to se dogodilo samo dvaput u Ligi prvaka dok sam bio u Interu, što nije bilo tako strašno. Prema tome, mogu vam obećati iste stvari kao i 2004. godine."

Portugalski 50-godišnji stručnjak, koji je prvi puta vodio Chelsea od 2004. do 2007. godine, a nakon toga je proveo dvije sezone u Interu, pa tri u Real Madridu, konstatirao je kako je svoj povratak na Stamford Bridge dogovorio u ''samo nekoliko minuta'' nakon susreta s vlasnikom Romanom Abramovičem…

"Susreo sam se sa šefom, s vlasnikom. Mislim da smo se dogovorili nakon samo pet minuta, nakon nekoliko kratkih, ali vrlo pragmatičnih pitanja. Ja sam njega pitao, 'želite li me natrag?', a on je uzvratio s pitanjem, 'želiš li se vratiti?', i nakon samo nekoliko minuta je sve bilo dogovoreno." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider