Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva bomba

Golčina u stilu majstora slobodnjaka: Ima li Lyon novog Juninha?

Unatoč rezultatskom zaostatku i isključenom igraču (Gonalons u 73. minuti), nogometaši Lyona uspjeli su se neporaženi izvući s teškog gostovanja kod Nice u srazu 37. kola Le Championnata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo vrijedan bod momčadi Remyja Gardea donio je 22-godišnji veznjak Clement Grenier pogodivši u 76. minuti krasnim udarcem iz slobodnjaka za konačnih 1-1 i svoj šesti ovosezonski pogodak. Bila ta bomba u stilu Juninha kojeg Lyon i cijeli svijet pamte po možda i najboljim slobodnjacima koje smo gledali.

Nicu je u vodstvo doveo Argentinac hrvatskih korijena Dario Cvitanich pogodivši iz 11-erca u 47. minuti. Bio je to 18. ovosezonski prvenstveni pogodak trećega najboljeg strijelca Le Championnata.

Remijem je Lyon kolo prije kraja natjecanja zadržao treće mjesto s dvama bodovima prednosti pred St. Etienneom, odnosno trima ispred Lillea i Nice, a time i najbolju poziciju za plasman u kvalifikacije Lige prvaka. Hrvatski stoper Dejan Lovren nije bio u Lyonovu kadru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider