Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On to zbilja misli

Glupost godine: Mancini "otkrio" zbog čega United ima veliku prednost

Roberto Mancini smatra da je trenutna prednost (15 bodova) Manchester Uniteda pred njegovim klubom - nerealna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Cityja tvrdi da su Crveni vragovi ove sezone imali jako puno sreće.

"Dosad je Manchester United zaista imao sreće sa svime, pobijedili su puno utakmica u posljednjim minutama, kao i protiv nas kada zaista nisu zaslužili pobijediti. Stoga mislim da razmak između nas i Uniteda u ovom trenutku nije realan, iako njima ide bolje nego nama ove sezone", rekao je Mancini, dodavši:

"Ali mi smo gubili bodove u utakmicama koje smo zaslužili dobiti, kada samo nismo mogli zabiti. Iz tog razloga kažem da je došlo do takve razlike. Prošle smo godine zabili dosta golova do ove faze sezone. Nedostaje nam možda deset golova i sedam ili osam bodova."

Talijanski strateg uvjeren je da njegova momčad može sustići zaostatak za gradskim rivalom.

"Sjećam se kada sam bio u suprotnoj poziciji od ove sada, kada sam bio na prvom mjestu. Imali smo 14 bodova više od Rome u jednom trenutku, a na kraju smo naslov osvojili u posljednjim minutama posljednje utakmice. Tako da se to može dogoditi. Ako United prođe dalje u Ligi prvaka, onda će im ova dva zadnja mjeseca biti teška", zaključio je Mancini. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider