Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što su sve promašili...

Promašivali oni koji ne smiju: Možda će ih to skupo stajati!

Mario Götze propisno se ispromašivao na gostovanju svoje Borussije Dortmund kod Malage u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Ogled u Malagi završio je 0-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dortmundska je momčad imala puno više prilika, a za neefikasnu večer je najveći krivac upravo Götze, koji je u nekoliko navrata propuštao dobre šanse, a pridružio mu se velikim promašajem i Lewandowski.

>> Festival promašaja u Malagi: Osramotile se zvijezde Borussije!

"Mogao sam pomoći momčadi, samo da sam zabio makar jedan gol. Znam da samo mogao bolje, šteta što nisam iskoristio niti jednu šansu. Svejedno s rezultatom možemo biti zadovoljni, jer imamo uzvrat na našem terenu", rekao je Götze odmah nakon dvoboja.

"Budući da smo gostovali, ponudili smo dobru predstavu. Imali smo nekoliko jako dobrih šansi. Samo Mario Götze je imao tri ili četiri prilike, obično iz takvih zabije minimalno jedan gol. Večeras nam očito nije bilo suđeno da postignemo pogodak. Tim je važnije što smo sačuvali našu mrežu netaknutom", izjavio je Ilkay Gundogan, vezni igrač ''žuto-crnih'' iz Dortmunda.

Caballero: S pravom smo imali respekt prema Borussiji

Argentinski vratar Willy Caballero branio je odlično od prve do posljednje minute.

"Mi smo i dalje zahvalni što toliko dugo igramo protiv najboljih svjetskih nogometaša i klubova. Vidite i sami da smo s pravom imali respekt prema Borussiji i dalje ga imamo. Oni su snažna momčad, pokazali su to i danas, ali opet smo izvukli dobar remi. Ovaj nas rezultat drži u igri za polufinale, što je apsolutno sjajno. Mi i dalje uživamo i nadamo se najboljem", rekao je Caballero španjolskim novinarima i dodao:

"Otići ćemo na uzvrat s nadom u čudo. Mislim da imamo šanse za prolaz, makar, ponavljam, igramo protiv sjajnog suparnika." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider