Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slijedi li skandal?

Glasine o raspadu Monaca idu dalje: Real već odbio Falcaa?

Iako su tek mjeseci prošli otkako je Radamel Falcao (27) stigao u Monaco iz Atletico Madrida, sjajni kolumbijski nogometni reprezentativac mogao bi lako "dignuti sidro"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridska Marca navodi kako se Falcao osjeća iznevjerenim od strane vlasnika Monaca Dmitrija Ribolovljeva, budući bi se njegova godišnja plaća od 14 milijuna eura uskoro mogla drastično smanjiti padne li Monaco pod porezne regulative koje vrijede za francuske klubove.

Monacova je privilegija što ima središte u Kneževini i tako je lišen plaćanja velikih poreznih troškova za razliku od ostalih klubova Le Championnata. No, kako u Francuskom nogometnom savezu pokušavaju omogućiti jednake uvjete svima, tako su i Monacu naredili preseljenje središta u Francusku, što bi značilo i goleme financijske izdatke.

Uslijed takvog raspleta Ribolovljev je nakon dovođenja Falcaa, Joaa Moutinha i Jamesa Rodrigueza naglo prestao s trošenjem golemih sredstava na transfere, a sada se Kolumbijac za kojeg je plaćena odšteta od 45 milijuna eura navodno osjeća izdan i zaveden lažnim obećanjima da će igrati u zvijezdama ispunjenoj momčadi.

Tako se navodi kako bi lako mogao napustiti Monaco čak i prije zatvaranja prijelaznog roka 2. rujna, a prvi klub kojem je ponuđen navodno je bio Real Madrid. Iako bi svlačionica "los blancosa" dočekala Falcaa otvorenih ruku, predsjednik Florentino Perez rekao je ne budući su pregovori oko transfera Tottenhamovog Garetha Balea u poodmakloj fazi.

Nagađa se tako da bi "El Tigre" mogao biti i dobra rezervna opcija za Chelsea ukoliko ne uspiju dovesti Waynea Rooneyja iz Manchester Uniteda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider