Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skupe pogreške...

Trener Barce ostao u čudu: Evo što je rekao nakon senzacionalnog poraza!

Barcelonin trener Gerardo Martino teško je pronalazio riječi objašnjenja za izvedbu svoje momčadi protiv Valencije u 22. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je na Camp Nou poražena 3-2, iako se nakon prvih pola sata igre činilo da Katalonci sigurno kroče ka novom trijumfu.

Messi nemoćan, Barca posrnula: Velika šansa za Atletico i Real

"Gledajući prvih 30 minuta čini se neobjašnjivim kako se utakmica promijenila nakon toga. Bili smo druga momčad u drugom poluvremenu. Rekao sam i prije utakmice da se pogreške odsad skupo plaćaju, a mi smo napravili nekoliko pogrešaka", rekao je Martino.

"Ovaj poraz trebao bi boliti, ali ne bio smio utjecati na budućnost. Kada ne možete dokrajčiti protivnika, ne biste mu trebali pružiti prilike. Ali mi jesmo i Valencia je to iskoristila", dodao je Barçin strateg.

Katalonskom je velikanu to bio prvi ligaški poraz na Camp Nou od travnja 2012., kada ih je Real Madrid pod Joseom Mourinhom savladao 2-1.

Eventualnom domaćom pobjedom nad Real Sociedadom u nedjelju Atletico Madrid sada ima priliku pobjeći Barçi na vrhu na tri boda razlike. Priliku za prestizanje Barcelone ima i Real Madrid u slučaju gostujuće pobjede nad Athletic Bilbaom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider