Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utakmica za pamćenje

Genijalac i heroj Malage: 'Ovo je nevjerojatno, nismo ni sanjali'

Nogometaši Malage uspjeli su nadoknaditi poraz 1-0 s Dragao stadiona u prvom ogledu osmine finala, te su domaćom pobjedom 2-0 protiv Porta izborili prolaz u četvrtfinale Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Heroj uzvratne utakmice bio je genijalni Isco koji je krajem prvog dijela pogodio za 1-0, a potom je iz kornera asistirao Santa Cruzu za 2-0 i veliku pobjedu Malage.

''Ovo je nevjerojatno, tko je ovo uopće mogao sanjati još donedavno. Ovo je ostvarenje sna za svakog od nas, vjerujem i za svakog našeg navijača'', rekao je odmah poslije ogleda Isco i nastavio:

''Mislim da smo posve zaslužili pobjedu. Bili smo žešći na terenu, imam dojam da smo se više unijeli u utakmicu. Dokazali smo da možemo nadoknaditi i poraz iz prvog ogleda protiv jakog suparnika. Idemo dalje, idemo uživati i u sljedećim utakmicama. Igramo Ligu prvaka, najveće natjecanje, uživat ćemo zajedno s našim navijačima'', završio je Isco. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider