Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oduševljen je

Gazda Reala o potezu Modrića: To je bilo perfektno, vjerovao sam u to

Florentino Perez, predsjednik Reala, opisao je kako je doživio samu završnicu finalne utakmice Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrala se treća minuta sudačkog dodatka od pet minuta. Atletico je čuvao prednost 1-0 i vrlo malo ga je dijelilo od osvajanja titule prvaka Europe.

Luka Modrić vješto je na desnoj strani Realovog napada izborio korner kojeg je i sam izveo. Sergio Ramos je zabio glavom za 1-1, a Real Madrid je umornim igračima Atletica u produžecima zabio još tri pogotka i proslavio 10. naslov prvaka Europe.

''Luka Modrić je izveo korner i odjednom sam shvatio da će Sergio Ramos to zabiti. Taj korner, kojeg je izveo Modrić, to je bio perfektan korner! Ramos je imao uistinu spektakularnu sezonu. Ponosni smo na njega. On je taj igrač koji unosi puno energije u momčad. Nakon sjajnog Modrićevog kornera je vrlo dobrim udarcem glavom zabio gol. Toliko sam puno vjerovao u taj korner! Zapravo se dogodilo ono što sam i vjerovao da će se dogoditi'', izjavio je predsjednik Real Madrida.

''Vrlo sam sretan što smo osvojili taj deseti naslov. Još više kada sam vidio zadovoljstvo naših navijača. Za sve nas koji volimo ili navijamo za Real Madrid, to je postalo poput opsesije, uzeti tu ''la decimu''. Sada smo se riješili te opsesije i idemo u lov na 11. naslov s puno manjim pritiskom'', dodao je Florentino Perez.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider