Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio cifru za šoping

Gazda Napolija napada Juve: Može kupiti sve osim Messija i Ronalda

Aurelio De Laurentiis, prvi čovjek nogometnog kluba Napoli, slavodobitno je najavio juriš na prvaka Italije Juventus, ali i na što bolji rezultat u Ligi prvaka koja čeka Napoli iduće sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je kompletiran transfer Urugvajca Edinsona Cavanija iz Napolija u PSG, Aurelio De Laurentiis je izjavio talijanskim novinarima.

''Računica je napravljena. Sada imamo 124.5 milijuna eura i krećemo u kupovanje.''

Prvi potez predsjednik Napolija je napravio odmah nakon kraja sezone, pa je tako iz Chelseaja za trenera doveden Španjolac Rafael Benitez. Službeno je od pojačanja došao tek Rafael Cabral, brazilski vratar iz Santosa, no Napoli koketira s još mnogo igrača.

''Možemo stvoriti mega-momčad. Imamo sve preduvjete za to. Imamo i dovoljno vremena ispred sebe, a mnogo toga smo u pripremi već i napravili.''

Na konkretna pitanja De Laurentiis je odgovorio:

''Raul Albiol će valjda uskoro potpisati. Tu je, prolazi liječničke preglede. Ostalo? U završnicama smo pregovora oko Gonazala Higuaina i Damiaa iz Internacionala. No, mnogo je još igrača uključeno u našu križaljku'', završio je prvi čovjek napuljske momčadi koja je prije dvije godine osvojila talijanski Kup, a prošle sezone drugo mjesto iza Juventusa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider