Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve mu je jasno

Frustriran jer nije u prvih 11 Barce ove sezone: Ali to je Xavi…

U razgovoru za španjolsku Marcu, ponajbolji vezni nogometaš svijeta u posljednjih 10-ak godina, Xavi Hernandez, izrazio je nezadovoljstvo minutažom koju trenutno ima u Barceloni pod novim trenerom Gerardom Martinom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

34-godišnji Xavi je dosada nastupio u svega devet utakmica Primere od 25 koliko je Barcelona odigrala, što je daleko ispod njegovih, ali i očekivanja navijača katalonskog kluba.

''Frustrirajuće je kada nemate priliku prisustvovati u igri, ali ja uvijek poštujem trenerove odluke. Trener je taj koji zadnji odlučuje. Dovoljno sam obrazovan da shvaćam da nema rasprave oko trenerovih odluka. U Barceloni smo svi svjesni da nitko nije veći od trenera'', rekao je Xavi, koji je potom ostao zatečen informacijom da klupska legenda Carles Puyol na kraju sezone napušta klub ili nogomet općenito.

''Puyol još uvijek ima ugovor s klubom. Meni osobno, a ni drugima, nije još ništa rekao. Opušten je kao i uvijek. On je naš kapetan i naš vođa. Nije rekao ni riječ da odlazi'', zaključio je Xavi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider