FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Treba prijatelje milijardere

Floyd Mayweather Jr. želi kupiti LA Clipperse

Boksačka superzvijezda Floyd Mayweather Jr. otvoreno je rekao da ima veliku želju, zajedno sa svojim partnerima, kupiti košarkaški klub Los Angeles Clippers...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik NBA lige Adam Silver izbacio je Donalda Sterlinga, predsjednika Clippersa od 1981. godine, doživotno iz NBA lige, nakon što se ovaj našao u središtu rasističkog skandala. Podsjetimo, Sterling je u snimljenom razgovoru sa svojom djevojkom izjavio da ne želi da mu na utakmice dovodi crnce. Osim izbacivanja iz NBA lige Sterling mora prodati klub i platiti 2.5 milijuna dolara kazne.

Mayweather je tijekom intervjua u Las Vegas otkrio novinarima da je vrlo zainteresiran za kupnju Clippersa, ali su mu za to potrebni njegovi "prijatelji milijarderi".

"Danas sam nazvao svog savjetnika Ala Haymona te mu zadao zadatak da provjeri možemo li ja, Leonard Ellerbe (izvršni predsjednik Mayweather Promotionsa), Richard Schaefer (izvršni predsjednik Golden Boy Promotionsa) i još nekolicina mojih prijatelja milijardera kupiti Clipperse. Nadam se da možemo. Ovo nije samo prazni govor. Mi to zaista želimo", rekao je Mayweather, koji nije želio reći ništa loše o već sada bivšem vlasniku Clippersa.

"Donalda se jako ocrnjuje u medijima, ali ja ću vam reći ovo: nemam ništa negativno za kazati o tom čovjeku. Uvijek me tretirao s maksimalnim poštovanjem i uvijek me pozivao na utakmice. Govorio mi je "Floyd, dođi na utakmicu i sjedi pored mene i moje supruge", zaključio je američki boksač. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider