Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ipak glasao za Del Bosquea

FIFA uzvratila: Pandev je lagao, Mourinhu nije dao niti bod!

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) reagirala je na optužbe Josea Mourinha oko navodne manipulacije glasovima u izboru za najboljeg trenera 2012. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Učinila je to objavivši na svojoj web-stranici fax koji je Makedonski nogometni savez poslao na njihovu adresu, a koji sadrži glasove njihovog kapetana Pandeva i izbornika Čedomira Janevskog.

>> Otkriveno tko je Mourinhu dojavio da je Fifin izbor 'namještaljka'

Oni pokazuju da Pandev nije glasao za Mourinha u izboru najboljeg trenera, kako je ranije sam rekao za La Sextu, davši tako podršku Mourinhovoj tezi o navodnoj manipulaciji glasova u izboru za nagradu trenera godine koja je otišla u ruke španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea.

''Glasao sam za Mourinha u izboru najboljeg trenera godine. No, čudne su se stvari dogodile. Po FIFA-inim listama ja sam glasao za Del Bosquea. Nemoguće. Čak sam i nazvao Mourinha poslije svog glasanja i rekao da sam mu dao glas. I onda odjednom, netko je sramotno promijenio sve'', rekao je Pandev.

Međutim, prema faxu koji je objavila FIFA, a koji su potpisali Pandev i Janevski, makedonski je kapetan u izboru maksimalnih 5 bodova dao Del Bosqueu, 3 boda treneru Manchester Cityja Robertu Manciniju, a jedan bod treneru Borussije Jürgenu Kloppu. Dakle, Mourinhu nije dao niti bod.

Janevski je, s druge strane, također 5 bodova dao Del Bosqueu, tri boda Pepu Guardioli, a jednog Löwu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider