Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muče ga bogataši

Ferguson u sljedećoj sezoni strahuje od - Josea Mourinha!

Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson vjeruje kako je potencijalni povratak Josea Mourinha na klupu Chelseaja ozbiljna prijetnja za ambicije "crvenih vragova" u budućnosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mediji naveliko već neko vrijeme nagađaju o potencijalnom povratku Realovog trenera na klupu Chelseaja na kraju sezone, a Ferguson smatra da bi njegovim ponovnim preuzimanjem Chelseaja londonski klub postao ponovno legitiman kandidat za naslov.

''Tko zna možemo li ponovo osvojiti tri naslova u nizu, tko to može reći? Materijal je tu, ali je to teška liga. Ako se Jose vrati u Chelsea kao što se priča, počevši odatle dolazi veliki izazov'', rekao je Ferguson uoči velikog gradskog premierligaškog derbija protiv Cityja.

Škot će posve izvjesno ove godine osvojiti svoj 13. premierligaški naslov, ali ne misli tu stati, iako je, priznaje, konkurencija žestoka.

''City ima dovoljno novca da kupi nove igrače u vrijednosti 200 milijuna funti. Oni neće nikamo otići s novcem koji imaju. Mislim da će se Arsenal popraviti i postoje indikacije da grade puno bolju momčad nego li ljudi misle, dok Tottenham konstantno napreduje već nekoliko godina zaredom. To je teška liga za osvojiti, u to nema sumnje. Ali, u ovom se trenutku moramo usredotočiti na osvajanje lige ove godine.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider