Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele dominirati Europom

Evo što se mora ostvariti da Messi napusti Barcu: 'Lako je moguće!'

Paralelno s aferama koje potresaju Camp Nou nastavljaju se spekulacije oko mogućeg odlaska Lionela Messija iz Barcelone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati njemački stručnjak Felix Magath smatra kako je sasvim moguće da Bayern već na ljeto kupi Lionela Messija.

„Ako Bayern i ove sezone osvojio Ligu prvaka, bit će vrlo zanimljivo odredište za Messija", tvrdi Magath koji je sjedio na klupi Bayerna od 2004. do 2007.

„Bayern je imao sjajnu momčad i prije desetak godina, no ne toliko superiornu kao danas. Bayern je u moje vrijeme imao između 12 i 16 vrhunskih igrača, a sada ih ima 25. Ako Bayern nastavi politiku jačanja momčadi, a to je sasvim izvjesno, dominirat će europskim nogometnom u sljedećih deset godina“, misli njemački stručnjak nadaleko poznat po željeznoj disciplini, a koji je nedavno bio povezivan sa zagrebačkim Dinamom, no taj se transfer nije ostvario.

„Sasvim je razumljivo da najbolji igrači Bundeslige i svijeta hrle u Bayern. UIi Hoeness se promijenio. Prije nije želio dovoditi jako skupe igrače, a sada su u Bayernu sasvim normalni transferi veći od 30 milijuna eura. Klupska politika se promijenila, očito su ambicije porasle, Bayern želi dominirati i ima sve potrebno da to ostvari“, zaključio je Magath.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider