Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bezobrazan komentar?

Fantomska mreža ide na aukciju, a ove riječi su izazvale bijes u Njemačkoj

Njemački nogometaš Bayer Leverkusena Stefan Kießling izložen je žestokim kritikama nakon fantomskog pogotka postignutog na gostovanju kod Hoffenheima prošlog tjedna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrala se 70. minuta utakmice kada je njemački napadač, nakon izvedenog kornera, tukao glavom, a lopta je prošla pored vratnice i kroz rupu u mreži završila u istoj. Kießling se isprve primio za glavu, no nakon što je sudac Felix Brych, zajedno s igračima Hoffenheima krenuo prema centru, Nijemac je počeo slaviti sa suigračima.

>> Kakva sramota za Bundesligu: Nevjerojatna pogreška suca! 

"Teško prihvaćam sve kritike na moj račun. Svi me optužuju da sam vidio što se dogodilo i da sam trebao to reći sucu. Međutim, na stadionu je 30 tisuća ljudi vidjelo isto što i ja. Vidio sam da lopta leti prema golu, ali nisam vidio da je prošla s krive strane vratnice. Da sam dobro vidio, rekao bih sucu da je lopta prošla kroz glupu rupu u mreži". rekao je Kießling.

Koliko istine ima u Kießlingovim riječima teško je reći. Naime, na fotografiji se jasno vidi da je Nijemac (broj 11) imao jasan i otvoren pogled prema lopti koja je prolazila pored desne vratnice domaćeg vratara, koju pritom nije ni dirala. Uostalom, udarac glavom nije toliko snažan da se ne bi moglo primjetiti da je lopta prošla s krive strane stative. A povrh svega, sama Kießlingova reakcija nakon "pogotka", kada se primio za glavu shvativši da je bio blizu, govori dovoljno...

U međuvremenu, mreža kroz koju je, s vanjske strane, prošla lopta bit će stavljena na aukciju.

Sav novac od zarade bit će darovan u humanitarne svrhe, a aukcija će se održati 7. prosinca, prenosi Sport1.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider