Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica u Madridu

Evo što je šokiralo igrače Reala pred okršaj s Atleticom: Nema im pomoći!

Zvijezde Real Madrida ostale su zatečene pa i ljutite informacijom iz ureda predsjednika kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Real Madrida ostali su nemalo iznenađeni kada im je iz kancelarije predsjednika Florentina Pereza stigla obavijest kako će im drastično srezati broj ulaznica za finale Lige prvaka.

Uobičajena je praksa u Realu da svaki igrač dobije po 50 ulaznica za jače utakmice, no ovaj put će se igrači Reala morati zadovoljiti s duplo manje ulaznica po glavi.

Španjolski mediji pišu kako su nogometaši Reala žustro protestirali kod predsjednika Pereza, no ovaj ih je odbio s objašnjenjem da je svaki djelatnik Reala morao podnijeti žrtvu kako bi se čim više zadovoljili partneri i navijači kluba.

„Pokušao sam sve da dobijemo više ulaznica, ali to je nemoguća misija“, poručio je Perez svojim ljutitim zvijezdama.

Naime, u Madridu i većem dijelu Španjolske vlada prava pomama za ulaznicama finala Lige prvaka u Lisabonu, gdje se sastaju dva madridska kluba - Real i Atletico. Finale se igra na stadionu Benfice, Luzu, čiji je kapacitet inače 65.000 gledatelja, ali na Uefinim utakmicama prima 61.000, a svaki finalist dobio je po 17.000 ulaznica.

Budući da je potražnja za ulaznicama tolika da bi se mogao napuniti i deset puta veći stadion, jasno je koliko je teško doći do zlata vrijednog „papirića“.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider