Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On mu je kao brat

Eto'o se kladi na Riberyja: Schweini gay? Možda nije genijalac, ali...

Samuel Eto'o, bivša zvijezda Barcelone, tvrdi kako bi se kladio da će Franck Ribery odlučiti finale Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotu navečer će sva nogometna pažnja biti usmjerena na Wembley gdje će igrači dortmundske Borussije i minhenskog Bayerna odlučivati o novom prvaku Europe.

>> Najnovije vijesti - finale Lige prvaka: Borussia - Bayern

Mnogi nogometaši, koji direktno nemaju vezu s ove dvije njemačke momčadi, također će s mnogo zanimanja pratiti razvoj situacije, a među njima je i Kamerunac Samuel Eto'o, trenutačno igrač ruskog Anžija, koji je u razgovoru s ruskim novinarima otkrio:

„Ne bih se kladio niti na Bayern, niti na Borussiju. Kladio bih se na Francka Riberyja. Da daje pogodak, da odlučuje. On nije moj prijatelj, on mi je kao brat“, rekao je Eto'o.

Raspričali su se naknadno Eto'o i novinar o mnogim ostalim igračima koji će sudjelovati u finalu, a kada je došao red na Schweinsteigera kamerunski je nogometaš upitan je li on genijalac.

„Schweinsteiger gay? Mislim da nije u redu komentirati nečiji privatni život“, rekao je Eto'o, a kada je shvatio pravu pozadinu pitanja samo se nasmijao i dodao:

„Dobro, možda nije genijalac, ali je zbilja vrhunski nogometaš.“ (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Tko će u subotu navečer postati novi europski prvak?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider