Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Našao novi klub

Eto'o je trpio i trpio pa nazvao Mourinha budalom

Kamerunski nogometaš Samuel Eto'o indirektno je nazvao svog menadžera Josea Mourinha budalom, jer je Portugalac svojevremeno za njega rekao da je star...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho je pred kamerama prije nekoliko mjeseci izjavio da je Samuel Eto'o možda stariji nego što mu to piše u dokumentima, što je Kamerunac prvo prihvatio kao šalu. No, u razgovoru za africanfootball.com Eto'o je otkrio svoju frustraciju prema karizmatičnom portugalskom treneru.

''Danas imam 33 godine. Ne morate vjerovati budali koja me nazvala starcem. Možda ste primijetili da je taj starac bio bolji od većine mladića ove sezone'', rekao je Kamerunac, koji je potom negirao nagađanja da će iduće sezone preseliti u neku egzotičnu ligu, prije nego li se odluči na odlazak u mirovinu.

''Mnogi vjeruju da namjeravam preseliti u SAD ili negdje u Aziju. Ali ja želim i dalje igrati u Ligi prvaka i nastavit ću igrati u Ligi prvaka. Gdje? To vam neću još reći'', rekao je Eto'o, koji bi ljetos mogao biti na nogometnom tržištu kao Chelseajev višak.

Otkako je stigao u Chelsea na početku ove sezone Eto'o je postigao 12 pogodaka.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider