Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako ga ne žele u Madridu...

Englezima opet radi mašta: 'Ferguson priprema 25 milijuna funti za Modrića!'

Prema pisanju britanskog portala Caughtoffside vodeća momčad prve engleske nogmetne lige Manchester United priprema ponudu Real Madridu za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić nije prošao ljetne pripreme, stigao je u Real krajem kolovoza i nije uspio izboriti sigurno mjesto u udarnoj postavi Reala. Mourinho još uvijek nije standardizirao momčad ove sezone, no navijači su u anketi Marce proglasili Modrića najvećim promašajem lige što se pojačanja tiče. Treba reći i kako se to odnosi na uložen novac.

Rezultati te ankete obišli su Europu i mnogi se čude takvom stavu čitatelja Marce koji, treba to jasno reći, nisu svi navijači Real Madrida. Najviše se tome čude u Engleskoj gdje je Luka Modrić ostavio sjajan dojam igrajući za Tottenham. Takav da ga je Jose Mourinho dovukao u Madrid.

Manchester United je prošloga ljeta bio itekako zainteresiran za hrvatskog 27-godišnjeg veznjaka, ali ga je u utrci za njime pretekao Real, koji je Tottenhamu iskreširao 33 milijuna funti. Sir Alex Ferguson već je duže vrijeme veliki Modrićev štovatelj, a s obzirom na "staru" veznu liniju, svjestan je da mora dovesti nekog mlađeg da osnaži tu poziciju u momčadi.

Negativan publicitet oko Modrića pokušat će iskoristiti. Caughtoffside piše da United sprema početnu cifru od 25 milijuna funti, no mnogi smatraju kako će prije Mourinho napustiti Bernebeu nego hrvatski reprezentativac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider