Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio bi pojačanje

Englezi tvrde: Nadareni Hrvat dio novog ManUtd-a?

U nastojanju da obnovi obrambenu liniju za sljedeću sezonu, Manchester Unitedu je za oko zapeo hrvatski reprezentativac Dejan Lovren (24), tvrdi Daily Mail...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naš je nogometaš prošlo ljeto prešao iz Lyona u Southampton u kojem se pokazao kao kvalitetno pojačanje. U Premierligi je odigrao 23 utakmice i postigao dva pogotka za klub koji drži osmo mjesto na ljestvici.

Daily Mail piše da su skauti Davida Moyesa primijetili Lovrena tijekom svojih redovitih 'špijuniranja' lijevog beka 'svetaca' Lukea Shawa. Hoće li Manchester United doista pokušati dovesti Lovrena predstojeće ljeto i je li ga Southampton voljan pustiti, tek treba vidjeti.

Međutim, nije sporno da će pojačavanje obrambenog reda biti jedan od Moyesovih prioriteta u ljetnom prijelaznom roku. Naime, već je potvrđeno da kapetan Nemanja Vidić odlazi u Inter, a ugovor na kraju aktualne sezone istječe i Riju Ferdinandu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider