Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spremili 17 milijuna funti

Englezi tvrde: Juve zainteresiran za napadača ManUtd-a, želi ga i Barca

Torinski Juventus, posljednje dvije godine prvak talijanske Serie A, i dalje nije zadovoljan ljudstvom kojeg ima u svom napadu, tako da i ovog ljeta traži prava pojačanja u tom dijelu momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski "gorostas" Fernando Llorente trebao bi biti jedno napadačko pojačanje, ali u Juventusu imaju namjere dovesti još barem jedno jako pojačanje prema naprijed. Navodno je argentinski nogometaš iz Reala Gonzalo Higuain prva torinska opcija, makar mnogi mediji govore kako će taj posao biti komplicirano obaviti.

>> Pratite najnovije vijesti o transferima

U slučaju da se ne ostvari posao s Higuainom u Juventusu imaju i rezervnih opcija. Daily Mirror tako navodi da će Juventus ponuditi Manchester Unitedu 17 milijuna engleskih funti za Meksikanca Javiera Hernandeza.

Dakako, 24-godišnji Meksikanac je samo Juventusova želja i prilično je diskutabilno kakav je stav Uniteda spram nogometaša koji je ove sezone postigao deset prvenstvenih pogodaka. Inače, uz Juventus navodno je za popularnog Chicharita zainteresirana i Barcelona. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider