Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez bi ga volio dovesti

Englezi otkrili tko je prvi izbor za Mourinhova nasljednika!

Dugogodišnji menadžer Arsenala Arsene Wenger prvi je izbor predsjednika Real Madrida Florentina Pereza za novog trenera ''kraljevskog kluba'', tvrdi engleski tabloid Mirror…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dakako, Real će krenuti u potragu za novim trenerom ako Jose Mourinho predstojeće ljeto napusti Santaigo Bernabeu o čemu se naveliko nagađa već tjednima. Slabi rezultati u Primeri ove sezone i narušeni odnosi s dijelom igrača razlozi su zbog kojih je sve manje onih koji vjeruju da će Portugalac dočekati četvrtu sezonu u Realu.

Privlačna klupa španjolskog velikanu tom će slučaju ostati prazna, a Perez bi navodno na njoj najviše volio vidjeti upravo Wengera. Tako barem tvrdi Mirror, podsjećajući da je francuski stručnjak u prošlosti već dvaput odbio Real.

Perez bi, unatoč tome, želio iskušati treću sreću, a premda Wengera ugovor s Arsenalom veže do 2014. godine, Madriđani vjeruju da bi se mogli dogovoriti s ''topnicima''. Londončani su, naime, već osam sezona bez ikakvog trofeja i u klubu je sve više onih koji smatraju da bi nakon 17 godina bilo dobro rastati se sa 63-godišnjim trenerom.

Ukoliko Wenger doista ode, Mirror navodi da će prvi izbor za njegova nasljednika na Emiratesu biti sadašnji trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider