Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U to ne sumnjamo

Poslao Chelseaju upozorenje: 'Ondje mogu zabiti i zatvorenih očiju'

Bjelokošćanski napadač Galatasarayja Didier Drogba odaslao je upozorenje bivšem klubu Chelseaju uoči međusobnog ogleda u osmini finala nogometne Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drogba je u redovima Chelseaja zabio 157 golova u osam sezona provedenih u klubu, a najveći uspjeh ostvario je na odlasku osvajanjem Lige prvaka 2012. godine.

Ovoga će se puta Drogba naći sa suprotne strane kluba kojeg nosi u srcu, a prvi međusobni okršaj na rasporedu je u Istanbulu 26. veljače prije uzvrata u Londonu tri tjedna kasnije.

''Stamford Bridge je moj dom. Mogao bih ondje zabiti i zatvorenih očiju. Napustio sam klub sa stilom i mislim da navijači vole što sam napravio. Zaista sam uživao u vremenu provedenom ondje. Volio sam navijače i još ih volim. Ali sada sam igrač Galatasaraya i dajem sve za ovu momčad'', rekao je Drogba.

Prema 35-godišnjem bjelokošćanskom veteranu puno će toga u ogledu protiv Chelseaja zavisiti o prvoj utakmici.

''Neće biti lako jer poznajem ovu momčad, menadžere i igrače. Bit će jako, jako teško, ali to je nogomet i nikad se ne zna. Prvo moramo napraviti nešto u Istanbulu. Ako želimo vjerovati u prolaz moramo nešto napraviti u Istanbulu i ostvariti dobar rezultat.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider