Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obje utakmice kod kuće

Kako je dobro vidjeti te opet... Sudbina jača od ždrijeba

U osmini finala Lige prvaka veliki Didier Drogba vraća se u svom dom – Stamford Bridge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Wesley Sneijder zabio je Juventusu u finalnim trenucima posljednje utakmice u grupnoj fazi Lige prvaka i tako odveo Galatasaray u osminu finala. Sada će opet igrati protiv čovjeka koji ga je odveo do naslova u ovom natjecanju s Interom 2010. godine, baš kao i prošle sezone u grupnoj fazi.

>> Kakvi spektakli na proljeće: City na Barcu, Bayern na Arsenal, Drogba se vraća 'kući'!

No, tada Portugalac nije trenirao Chelsea već Real. Jose Mourinho prizivao je zato upravo par Chelsea – Galatasaray i želja mu se ostvarila.

Bit će to emotivan trenutak za mnoge, a najviše Didiera Drogbu koji će igrati na svom Stamford Bridgeu. Odveo je Didier Chelsea do naslova prvaka Europe prije dvije sezone, nije ni slutio da će nakon oproštaja tako brzo doći na svetu mu travu. Dogodit će se to 18. ožujka kada Chelsea u uzvratu dočekuje momčad Roberta Mancinija.

''Sretan sam što smo izvukli Chelsea jer ću obje utakmice igrati kod kuće'', napisao je Drogba na Twitteru.

I tako će i biti. Ne sumnjamo da će na Stamford Bridgeu dobiti ovacije, pa čak i ako zabije svom bivšem klubu usred Londona. Pratit će ga pljesak kada god se zaputio prema svlačionici, jer neke stvari veće su od sadašnjosti.

Tko može bilo što zamjeriti čovjeku koji je klubu donio toliko uspjeha, kojeg je odveo na tron Europe u onom legendarnom finalu u Munchenu protiv Bayerna. Ne, Drogbu navijači Bluesa ne mogu ne obožavati. Nemaju to pravo...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider