Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrači su ostali šokirani...

Drama u Chelseaju: Žestoki sukob Terryja i Beniteza!

Privremeni menadžer Chelseaja Rafael Benitez žestoko se posvađao s kapetanom Johnom Terryjem nakon nedavne utakmice protiv Newcastlea, izvještava The Sun…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni europski prvak je u 25. kolu Premierlige izgubio na St. James' Parku s 3-2, a engleski tabloid piše da je španjolski stručnjak u svlačionici pred svima glavnim krivcem za poraz označio upravo Terryja. Okrivio ga je za dva primljena pogotka i dao mu do znanja da uopće nije zadovoljan njegovim igrama i da ga ne smatra dovoljno spremnim nakon dugog izbivanja s terena.

Kapetan je navodno teško primio trenerovu kritiku i žestoku mu je uzvratio pred svim suigračima i članovima stručnog stožera. I ostali su igrači, navodi The Sun, bili šokirani Benitezovim postupkom jer dosad u klubu nije bio običaj da trener pred svima izdvaja jednog igrača kao krivca za neuspjeh.

Terry je zbog ozljede ligamenta koljena bio izvan pogona od sredine studenog. Vratio se tek 12. siječnja, ali tek je protiv Newcastlea prvi put u Premierligi ove kalendarske godine igrao svih 90 minuta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider