Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet oduševljava Nijemce

'Dok Mandžukić zabija, Gomez se mora tresti'

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić s najbolje će startne pozicije među napadačima Bayerna krenuti u nastavak bundesligaške sezone, piše Bild…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayernovi su nogometaši iznimno raspucani tijekom zimskih priprema, pa su tako dosad svladali Lekhwiyu s 4-0, Schalke s 5-0 i Basel s 3-0. Posebno je raspoložen upravo Mandžukić koji je dvaput bio strijelac protiv Schalkea i jednom u subotnjem dvoboju protiv Basela. Bild piše da je trener Bayerna Jupp Heynckes protiv švicarskog prvaka na teren izveo momčad koja bi trebala početi i sljedeće subote protiv Greuther Fürtha u prvom kolu proljetnog dijela Bundeslige.

>> Mandžo zabio za Bayern, Perišić novim golom oduševio navijače!

''Dok Mandžukić zabija, Mario Gomez se mora tresti. Tijekom priprema u Dohi Gomez je imao problema s gležnjem, a Mandžukić je zablistao s tri pogotka u tri utakmice'', navodi Bild.

Mandžukić je, podsjećamo, u prvoj polovici Bundeslige postigao devet pogodaka i trenutno je peti na ljestvici strijelaca. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider