Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Cijena je apsurdna'

Dizao Cavaniju cijenu pa ostao šokiran što je PSG spreman to platiti

Napolijev predsjednik Aurelio De Laurentiis šokiran je što je PSG spreman platiti 63 milijuna eura i tako aktivirati odštetnu klauzulu u ugovoru Edinsona Cavanija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Urugvajski nogometni reprezentativac trebao bi danas i službeno postati novi igrač PSG-a nakon što je u posljednje tri sezone redovito za Napoli zabijao preko 20 golova u Seriji A.

''Bez odštetne klauzule u Cavanijevom ugovoru ne bih razmišljao o njegovoj prodaji. To je stvar principa. Ne možete kupiti sve, jednostavno jer to nije dobro niti na etičkoj razini. Problem s tim klubovima je što su u vlasništvu tvrtki čiji su predsjednici spremni platiti apsurdne svote novca'', rekao je De Laurentiis.

''Za Cavanija sam svake godine morao povećavati njegovu cijenu. Na kraju je toliko porasla i postala je veća od onoga što je Bayern zaradio za osvajanje Lige prvaka. Onda mi je počeo govoriti da želi otići. Pa sam mu ja rekao da uvrstimo odštetnu klauzulu. Siguran sam da Real Madrid, Manchester City i Chelsea nikad ne bi potrošili 63 milijuna eura.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider