Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Izdao je klub'

Divljak opet pokazao pravo lice: Evo što je Suarez napravio Ivanoviću!

Liverpoolov urugvajski napadač Luis Suarez ispričao se zbog griženja Chelseajevog braniča Branislava Ivanovića u nedjeljnom ogledu na Anfieldu (2-2) u 34. kolu engleskog prvenstva…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Suarez je u 74. minuti utakmice u duelu s Ivanovićem u kaznenom prostoru gostiju ugrizao srpskog braniča za desnu ruku. Sudac nije vidio njegov incidentni potez, pa ga nije ni sankcionirao.

>> Benitez i Torres se vratili u Liverpool, Redsi im oteli pobjedu u 97. minuti!

''Duboko žalim zbog svojeg neoprostivog ponašanja tijekom utakmice protiv Chelseaja. Izdao sam ispriku i pokušao sam stupiti u konkakt s Ivanovićem kako bih mu se osobno ispričao. Također se ispričavam svom menadžeru, suigračima i svima koji su povezani s Liverpoolom, jer sam ih sve iznevjerio'', izjavio je Suarez za službenu klupsku stranicu.

Osim što je biografiju prepunu kontroverzi i nesportskih poteza popunio novom neslavnom epizodom, Suarez je bio u središtu pozornosti i u nogometnom smislu. Asistirao je Sturridgeu za Liverpoolov prvi gol za izjednačenje na 1-1, potom je nepotrebnim igranjem rukom u svom kaznenom prostoru skrivio penal iz kojeg je Chelsea preko Hazarda poveo s 2-1 u 57. minuti, a u sedmoj minuti sudačke nadoknade je zabio za konačnih 2-2. Prvi je strijelac Premiershipa s 23 gola.

''Luis je ponudio bezrezervnu ispriku za svoj postupak. Njegovo ponašanje ne priliči bilo kojem igraču koji nosi dres Liverpoola. Svjestan je da je izdao sebe i sve koji su povezani s ovim klubom. Interno ćemo raspraviti ovo pitanje u klubu, te čekamo bilo kakvu akciju Engleskog nogometnog saveza'', izjavio je Liverpoolov direktor Ian Ayre.

''Nakon što sam pregledao video-snimku, razgovarao sam s Luisom i dao sam mu do znanja da je njegovo ponašanje neprihvatljivo'', dodao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.

Suarezu ovo nije prvi put da je ugrizao suparnika. Isto je učinio kao igrač Ajaxa u studenome 2010. godine, kada je ugrizao Otmana Bakkala iz PSV-a. Tada je dobio sedam utakmica suspenzije i zaradio nadimak ''Ajaxov kanibal''…(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider