Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalno iskren

'Hvala Bogu da nisam otišao u Man Utd. Sada bih počinio samoubojstvo!'

Romin 'Capitano Futuro', kako mu odavno tepaju navijači, prošlog ljeta bio je na izlaznim vratima kluba…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza Danielea De Rossija bile su dvije slabe sezone u dresu Rome, premda je istodobno u talijanskoj reprezentaciji redovito bio među najboljim igračima, igrajući čak i finale Europskog prvenstva. Renome na vrhunskoj nogometnoj razini ostao je netaknut, pa su De Rossija željeli s mnogih strana. Nekako najviše je zagrizao Manchester United...

„Hvala Bogu da nisam otišao u Manchester United. Da jesam, sada bih vjerojatno počinio samoubojstvo“, brutalno iskren bio je De Rossi.

U iščekivanju 'finala': Ovo su pojačanja s kojima Roma želi srušiti Juve!

Logično, Roma proživljava čarobne trenutke, i dalje je bez poraza, s nadom da pored moćnog Juventusa može do naslova prvaka. S druge strane, Crveni vragovi se muče, daleko su od vrha Premierlige, sasvim je jasno kako je David Moyes upao u prevelike cipele Sir Alexa Fergusona.

„Vrlo lako je moglo biti drugačije, jer prošlog ljeta nisam se osjećao ugodno. Nisam prepoznavao sebe u odnosima s navijačima i suigračima. Srećom, to na kraju nije bilo dovoljno da odem iz Rima“, priznao je De Rossi.

Pred Romom je lijepa perspektiva, što zbog aktualnih rezultata, što zbog novog ambicioznog klupskog vodstva. Ako nije otišao kada je bila kriza, realno je za očekivati kako De Rossi nikada neće napustiti Vječni grad. Baš poput svog idola i prijatelja Francesca Tottija. Kad on ode u zasluženu mirovinu, 'Capitano Futuro' postat će novi 'Il Capitano' Rome... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider