Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne želi ni u Italiju

Nizozemac bi odbio Barcelonu: 'Njima ne treba trener nego…'

Nizozemski treneri ovo ljeto su u modi, dvojica najčešće spominjana po pitanju preuzimanja velikih klubova su Louis van Gaal i Frank de Boer koji tvrdi kako ne bi imao ništa protiv prelaska, na primjer, u Premierligu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Frank De Boer je u razgovoru za Gazzettu dello Sport negirao zainteresiranost za prelazak u Italiju, posebno nakon što su se pojavile priče o kontaktu s Interom, ali je zato otvorio mogućnost za odlazak na neko drugo tržište.

''Nikada nisam razgovarao s ljudima iz Intera. Želja mi je raditi u Premierligi, Bundesligi ili Primeri. Talijanski nogomet je u padu iako Juventus nije igrao loše, no oni opet očekuju da će dvojica napadača sami sve iskreirati. To nije moj nogomet. Ne bih išao niti u Barcelonu zbog težine posla koji bi me tamo dočekao. Što možeš naučiti igrače poput Messija ili Inieste? Njima je potrebniji menadžer nego trener, ja sam drugačiji'', tvrdi De Boer.

Nekadašnji nizozemski reprezentativac priznao je kako je bilo upita iz Tottenhama o njegovim uslugama.

''Tottenham je neformalno razgovarao s ljudima iz Ajaxa o mojem ugovoru, ali i tada sam poručio da sam jako sretan u Ajaxu. Ipak, ukoliko dođe ponuda kluba sa zanimljivom perspektivom, definitivno bih je razmotrio. Važno mi je znati kakvu bih imao ulogu u tom cijelom projektu'', dodaje De Boer.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider