Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema Mandže

Darijo Srna u momčadi kola Lige prvaka: Slažete li se s izborom?

Hrvatski nogometaš Darijo Srna, inače kapetan ukrajinskog prvaka Šahtara, izabran je u UEFA-inu momčad kola, kada su u pitanju prve utakmice osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo da je Šahtar na svom travnjaku odigrao 2-2 s dortmundskom Borussijom, a s obzirom da je Srna jedini Šahtarov igrač u najboljoj momčad, lako je za zaključiti da je bio najbolji domaći igrač tog ogleda. S te utakmice su u momčad kola upala i dva igrača Borussije - Mats Hummels i Mario Götze.

Recimo da se najboljim vratarom pokazao David de Gea obranivši sijaset prilika Reala na Bernabeuu. U obrani su sa Srnom i Hummelsom još Van Buyten iz Bayerna i Alex Sandro iz Porto. U veznom redu su uz Götzea odabrani Milanov Boateng i Juventusov Marchisio, a u napadu Müller (Bayern), Lavezzi (PSG) i Matri (Juventus).

 

Najbolja momčad Lige prvaka (prve utakmice osmine finala):

David de Gea (Manchester United) - Darijo Srna (Šahtar), Daniel Van Buyten (Bayern), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Alex Sandro (Porto) - Kevin-Prince Boateng (Milan), Mario Götze (Borussia), Claudio Marchisio (Juventus) - Thomas Müller (Bayern), Ezequiel Lavezzi (PSG) Alessandro Matri (Juventus).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider