Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro na travnjaku

Čudesni Marcelo jako razveselio Mourinha!

Iako u španjolskom prvenstvu zaostaje 16 bodova za Barcelonom, a ždrijeb osmine finala Lige prvaka donio mu je Manchester United, dobre vijesti ipak su stigle i za Real Madrid...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva tjedna "prerano" treninzima se priključio brazilski nogometaš Marcelo. Podsjetimo da je, dok je boravio u krugu reprezentacije u listopadu prošle godine, Marcelo na treningu slomio petu metatarzalnu kost u lijevom stopala, te je odmah napustio reprezentaciju i doputovao u svoj klub, u Madrid.

>> Realovci se zaključali u svlačionicu: Verbalni okršaj!

Operaciju je u Amsterdamu izvršio dr. Van Dijk, pod čijim su nožem operirani i mnogi drugi poznati nogometaši kao Ruud van Nistelrooy ili, pak, današnji Marcelov suigrač Cristiano Ronaldo.

Iako se oporavak predviđao u drugom dijelu mjeseca siječnja, Marcelo je u petak dobio "zeleno svjetlo" za povratak treninzima što je jako razveselilo trener Josea Mourinha koji ima velikih problema sa slaganjem svoje obrane, s obzirom da je nedavno ostao bez sunarodnjaka (Portugalca) Pepea, te da je u verbalnom sukobu s drugim sunarodnjakom Coentraom.

No, Marca navodi da Marcelo ipak neće zaigrati ovog vikenda protiv Real Sociedada, ali da bi mogao već 9. siječnja u uzvratnoj utakmici Kupa kralja protiv Celte u Madridu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider