Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić asistent u 94.

Čudesan povratak Reala: U 90. su bili na koljenima, a onda...

Nevjerojatnim preokretom Real Madrid uspio je uzeti sva tri boda na gostovanju kod Levantea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je gubio s 2:1, Kraljevski klub slavio je s 2:3. Senzacionalan preokret u samoj završnici režirali su Alvaro Morata i Cristiano Ronaldo, a za Ronaldov pobjednički gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade asistirao je Luka Modrić.

Džoker s klupe (ušao u 69. minuti umjesto Isca) Morata je u posljednjoj minuti regularnog dijela prizemnim udarcem pogodio desni donji kut Levanteovog gola nakon dodavanja povratnika Raphaëla Varanea. Ronaldo je pobjednički gol zabio iskosa s desne strane s vrha kaznenog prostora, uz pomoć odbijanca suparničkog braniča i stative, od koje je lopta ušla u mrežu. Modrić ga je prethodno proigrao s vrha kaznenog prostora.

Levante je došao do prednosti golovima Pape Babacar Diaware i Nabila El Zhara i može žaliti za propuštenom prilikom, dok je prvi gol za Real zabio Sergio Ramos nakon asistencije Angela di Marije iz kornera.

Modrić je odigrao svih 90 minuta za Kraljevski klub.

Primera, 8. kolo:

Levante - Real Madrid 2:3 (Baba 57, El Zahr 86 / Ramos 61, Morata 90, Ronaldo 90+4)

Rayo Vallecano - Real Sociedad 1:0 (Viera 89-11m)

Elche - Espanyol 2:1 (Corominas 40, 74 / Bifouma 66)

Barcelona - Valladolid (kasnije)

Redoslijed: 1. Barcelona 21 (-1), 2. Atletico Madrid 21 (-1), 3. Real Madrid 19, 4. Villarreal 17, 5. Athletic Bilbao 12 (-1)..., 9. Levante 10...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider