Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponudit će vrtoglavu cifru

City kreira najskuplje premierligaško pojačanje u povijesti?

Prema pisanju britanskih medija, engleski nogometni klub Manchester City spreman je uplatiti za napadača talijanskog Napolija Edinsona Cavanija otkupnu klauzulu, koja iznosi vrtoglava 63 milijuna eura...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Urugvajac (26) je "tražena roba" kod svih bogataških klubova, pa tako i Real Madrida, PSG-a te Chelseaja. Kako bi preduhitrio spomenute, City je, tvrdi Mirror, odlučio aktivirati otkupnu klauzulu u Cavanijevom ugovoru teškom 63 milijuna eura! Napoli u tom slučaju nema pravo odbiti ponudu "građana", te bi u tom slučaju posljednju riječ imao sam napadač.

Ukoliko se to uistinu dogodi, Cavani bi postao najskuplje pojačanje engleske Premierlige, a klub iz Manchestera spreman je učiniti Cavanija jednim od najbolje plaćenih nogometaša svijeta s tjednom plaćom od 250 tisuća funti!

No, pitanje je kolika je uopće Cavanijeva želja igrati za City, s obzirom na to da je dao naslutiti da bi od svih klubova u budućnosti najradije zaigrao za madridski Real.

Urugvajac je ove sezone najbolji strijelac talijanske Serije A s 23 pogotka na svom kontu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider