Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri bisera za pamćenje

Čisto ludilo: Remek djela Balea uspjela zasjeniti golčina za pamćenje!

Dvoboj Tottenhama i Lyona završio je pobjedom Spursa 2:1, a sva tri pogotka bila su nevjerojatno dobra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prilično otvorenoj utakmici golova nije bilo sve do prve minute nadoknade prvog poluvremena, ali onda se otvorilo Garethu Baleu i Samuelu Umtitiju koji je postigao golčinu za pamćenje.

Za Tottenham je dosuđen slobodni udarac na 35 metara, lopte se prihvatio Gareth Bale i lijevom je nogom poslao lelujavo više prema sredini gola, ali je ista odsjela tik ispred gol-linije vratarevog desnog kuta i završila u mreži za 1:0.

Na 1:1 je u 55. minuti izjednačio 19-godišnji Francuz Samuel Umtiti i to pravom bombom! Lopta mu se odbila na lijevu stranu kaznenog prostora, skoro do ruba, a on ju je iz prve, nakon odskoka, lijevom nogom opalio, te ju doslovno zakucao u suprotne rašlje.

Konačnih 2:1 postavio je Bale, ponovno u sudačkoj nadoknadi - ponovno iz slobodnog udarca. Bila je to ujedno i preslika prvog gola, samo malo bliže. Ponovno je Bale gađao u vratarevu desnu stranu, ovoga puta u gornju stranu i ponovno je Vercoutre bio bespomoćan.

Dodajmo kako je u redovima Lyona Dejan Lovren odradio svih 90 minuta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider