Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlaze legende?

Chelsea u gubicima, Mourinho mora zaraditi za pojačanja

Klub ruskog oligarha Romana Abramoviča objavio je kako je 2013. bila godina – duga.

Chelsea je u prošloj godini postao prvi klub koji se kao prvak Europe nije uspio kvalificirati u nokaut fazu Lige prvaka. Točnije, dogodilo se to u krajem 2012., no to je najveći razlog, ističu u klubu, što je klub sa Stamford Bridgea prošlu godinu završio s čak 59 milijuna eura minusa.

VIDEO Mata bijesan nakon što ga je Mourinho izvadio: 'Ako želi ići, vrata su mu otvorena'

O tome piše ovih dana i ugledni Times, no ističu u Chelseaju kako je uz dobitak od 2 milijuna prošle godine sve završilo u granicama FIFA-inog financijskog fair-playa. Ipak, završili su dani kako su Chelseajevi treneri mogli dobiti koga su željeli, naravno ukoliko bi superbogati vlasnik Roman Abramovič posegnuo u duboki novčanik.

Jose Mourinho ove će godine morati nekoga prodati ukoliko želi pojačanja. A Mourinho uvijek želi pojačanja. Zimski prijelazni rok je već počeo, a Portugalac i dalje kuka za napadačem. No, prvo će netko morati otići. Čini se kako je prvi na listi Juan Mata koji je jučer bijesno reagirao kada je morao iz igre već na početku drugog poluvremena. Nakon utakmice Mourinho je rekao kako su mu vrata otvorena ukoliko želi otići.

Druga zvijezda kluba koja mu nije 'sjela' je David Luiz. Dok je za Matu zainteresiran PSG, brazilskog stopera rado bi u svojim redovima vidjela Barcelona.

Times piše kako bi prave nevolje u klubu mogle stići na ljeto. Tada ističu ugovori legendama Johnu Terryju i Franku Lampardu, pa i Ashleyju Coleu. Novi im još nisu ponuđeni pa je situacija vrlo neizvjesna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider