Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakv bi to par bio

Chelsea s 'rekordnim milijunima Parižana' kreće po Costu i Mandžu

Prema pisanju Daily Maila, liječnici PSG-a su otputovali u Brazil kako bi podvrgli Davida Luiza uobičajenim testiranjima uoči potpisa ugovora s francuskim prvakom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Većina engleskih medija tvrdi da je prelazak 27-godišnjeg stopera iz Chelseaja u PSG pred realizacijom, a odšteta će iznositi između 40 i 50 milijuna funti. Učinit će to Luiza najskupljim obrambenim nogometašem u povijesti, a vrh trenutno drže također dvojica Brazilaca koje je kupio PSG. Za Thiaga Silvu su Parižani platili Milanu 35.3 milijuna funti, a za Marquinhosa je Roma dobila 30.1 milijun.

Veliki preokret: David Luiz odlazi, ali ne u Barcu!

Dio otočkih medija je pisao da će Luiz idućih dana doći u Pariz kako bi obavio liječnička testiranja i kompletirao transfer, ali Daily Mail navodi da su liječnici PSG-a otputovali u Brazil i da će obaviti preglede u kampu brazilske reprezentacije.

PSG je navodno odlučio požuriti transfer kako bi preduhitrio Barcelonu i Bayern koji su također pokazivali zanimanje za igrača koji kod Josea Mourinha i nije bio u prvom planu. Očekuje se da će dobiveni novac Chelsea iskoristiti za obnovu momčadi, prvenstveno za dovođenje Diega Coste iz Atletico Madrida, a posljednjih se dana spominjao i interes za našeg Marija Mandžukića koji je na izlaznim vratima Bayerna. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider