Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvrijeđeno 'hrabro srce'

Izljev ogorčenja Barcine legende: Tek sada vidim tko su mi pravi prijatelji!

Barcelonin kapetan Carles Puyol poslao je putem društvenih mreža simptomatičnu rečenicu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Godina 2013. bila je za mene iznimno teška, ali i poučna. Tek sada vidim tko su mi pravi prijatelji“, poručio je putem Twittera Carles Puyol nakon što je u društvu svoje djevojke, španjolske manekenke Vanese Lorenzo proslavio ulazak u novu godinu u hotelu Melià Sky de Barcelona.

Barca lakše diše pred ključnu utakmicu sezone: S njima je sve lakše

Protekla godina možda je najteža u dugogodišnjoj karijeri Barcelonina kapetana. Točno 222 dana izbivao je s travnjaka zbog ozljede koljena. Nakon utakmice s Milanom u Ligi prvaka 12. ožujka, Puyol nije stupio na travnjak sve do 19. listopada i prvenstvene utakmice sa Osasunom. Sudeći prema sadržaju poruke, može se zaključiti kako je iskusni stoper Barcelone poprilično ogorčen. Nije eksplicitno naveo na koga misli, ali rečenica je više nego simptomatična.

Krajem prosinca pukla je priča kako Puyol razmišlja završiti karijeru ili napustiti Barcelonu na kraju sezone. Barcelona aktivno na tržištu traži jednog ili čak dva stopera. Zna se da je David Luiz na meti katalonskog diva, čak je procurila informacija iz najbližeg kruga brazilskog nogometaša da je već sve dogovorio s Barcelonom. To sve skupa znači da u Barceloni više ne računaju na Puyola, što je ovom očigledno teško palo. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider